Om oss / Om brudekjolene

Carense brudekjoler er en nettbutikk, samt en liten brudekjole butikk som ligger i Kirkeveien 16 på Berger i Drammen kommune. 

Vi er stolte av å kunne tilby kjoler av høykvalits brudekjoler til gode priser. Brudekjolene på nettbutikken er ekslusive brudekjoler som er svært populære og kjent over hele verden, men som nå endelig er kommet for salg også i Norge.

Du kan handle trygt via klarna betaling hos oss, og betale beløpet når det passer best for deg. 

Leveringstiden på kjolene våre er opp til 3 måneder. Det tar noe kortere tid på vinter halvåret. 

Bestill gratis prøvetime via bookingsystemet vårt: Booke gratis prøvetime


Du kan også prøve kjolen din hjemme hos deg selv! Det fungerer på den måten at du kjøper kjolen du ønsker via nettbutikken, og om du ikke ønsker kjolen etter å ha prøvet den bruker du angreretten din som du får tilsendt sammen med kjolen fra oss, og du får full tilbakebetaling

Om du ønsker hjelp til å få tatt riktig mål før du bestiller din drømmekjole, kan du fint gjøre det hos oss, ved å bestille en gratis prøvetime: Booke gratis prøvetime

Du kan lese mer om kjolene vi selger via lenkene under, her kommer du direkte til våre leverandører. Om du finner en kjole på deres nettsider som du gjerne vil bestille så kan du send oss artikkelnummeret, og så få kjøpt kjolen via Carense brudekjoler. 

KAYA NOVA


IRYNA KOTAPSKA


LADY DI BRIDE  


Christine Karense Kristiansen