Kaya Nova 

I 2016 ble merkenavnet "Kaya Nova" født, da et hjemmestudio ble til en klesfabrikk som skapte brudekjoler og kveldskjoler. År for år, ettersom selskapet hadde forbedret sin syteknologi, polert den ekstraordinære stilen, forbedret personellkvalifikasjonen, utvidet produksjonen, ble selskapet gradvis til det etablissementet vi kan se i dag.

Natalya Kaynova ble forelsket i det fantastiske håndverket med å lage brudekjoler, da hun først så hele prosessen med fødselen av brudekjoler. Siden den gang har hun hatt en stor og vakker drøm i livet om å bli designer. Hun studerte forskjellige teknikker og særegenheter ved søm, dekorasjon og materialtilpasning. Etter en stund, på grunn av møysommelig arbeid, begynte utholdenhet og oppmerksomhet på detaljer bruder å henvende seg til Natalya Kaynova personlig. De ville ha en brudekjole laget av henne.

SkisseEn skisse er det første skrittet i prosessen med å lage brudekjole.

Hver brudekjole skapt av Kaya Nova-designeren er en kjole til en moderne brud som leter etter noe mer enn bare en kjole for en dag. Det er derfor det skal være komfortabelt, stilig og spesielt, samt reflektere brudens individualitet, selvfølgelig.


For øyeblikket inkluderer Kaya Nova 100 fagfolk som jobber med å lage fantastiske brudekjoler. Selskapets representanter er spredt over hele verden: Europa, Storbritannia, USA, Australia, Norge, Israel, Saudi-Arabia. Deltakelse på internasjonale utstillinger og show gir oss muligheten til å utvikle oss og bli personlig kjent med deg!


Kjolene våre er laget av naturlige stoffer og materialer, det øker komforten og kvaliteten.Alle kjolene er dekorert med håndbroderi.

Fabrikken inkluderer alle stadier av produksjonen, fra idéfødsel til implementering i livet.

Vi tilbyr også kvalitetskontroll av hvert trinn i prosessen med å lage brudekjole.Går tilbake til opprinnelsen og husker hele veien forbi, forstår vi at det ikke bare er bedriftshistorie. Det er en vellykket historie som forteller oss hvordan drømmer går i oppfyllelse.

Kaya Nova

Iryna Kotapska

Så i 2002 grunnla søstrene et bryllupsmotemerke.  I dag selges KOTAPSKA Bridal Couture-kolleksjoner i mer enn 250 brudesalonger over hele verden. Merket har fått særlig popularitet i de ultrakonkurransedyktige markedene i Tyskland, Frankrike, Portugal og Italia, og overgår selv lokale ledere. Merkets kjoler pryder bryllup ikke bare i Europa, men også i Amerika og Asia. 

KOTAPSKA Brude Couture.  Ny legende om europeisk bryllupsmote.  Familiedrevne bedrifter i moteindustrien har blitt en tradisjon for vellykkede merkevarer.  Søstrene Iryna og Liudmyla Kotapski har alltid vært ganske forskjellige, selv om de har vært uadskillelige siden barndommen. Det de alltid har hatt til felles, bortsett fra søsterskapet, er deres lidenskap for mote og deres ønske om å skape en kraftig felles virksomhet sammen. 

 

KOTAPSKA Bridal Couture har allerede vunnet tittelen på utførelsen av luksus og raffinement fra mange tradisjonelle kunder i forskjellige land og fortsetter å utvikle seg jevnt, og tilbyr mer enn bare uforgjengelige moderne klassikere. Tross alt er samlingene de siste to årene også et eksempel på en unik stil blant bryllupsmerker. I mote har ære av ytelse kommet, og opptil tjue prosent av enhver samling er spektakulære stykker laget for å imponere og inspirere.

Kunsten å bryllupsmote eksperimenterer også med former, størrelser, materialer, farger, stiler og volumer. Det blir en plattform for å proklamere de kunstneriske ambisjonene til merkevaren, der funksjonalitet ikke er hovedkravet, og design dominerer ofte og til og med stuns. Denne lidenskapen for ytelse er følt i de nye kolleksjonene til det europeiske brudemotemerket KOTAPSKA Bridal Couture. For eksempel, i Dolce-samlingen, er denne ånden like lys som den italienske solen i juli. Selv impresjonistisk, som ...

 

LA VIE EST BELLE er preget av den franske stilen: modellene er mer miniatyr, elegante, og komposisjonene gjenspeiler forskjellige stemninger. Samtidig har samlingen et lag av kulturer og en betydelig innflytelse fra øst. Tross alt er den franske hovedstaden en flerkulturell storby. Og i dette ligner samlingen Paris selv. Merkets designere bruker ofte håndbroderi, perler og til og med steiner.  Og ikke bare i sin luksuslinje.


Den tradisjonelle og edle fargepaletten på kjolene understreker alltid ansiktets skjønnhet og danner et unikt edelt bilde av bruden på denne uforglemmelige dagen. – Alle kolleksjonene våre er fylt med assosiasjoner, og dette påvirker vår oppfatning av oss selv på denne viktigste dagen med seksualitet og kropp for mange jenter og deres forlovede, sier Iryna Kotapska, designer og ideolog for merket.

«Vi legger stor vekt på detaljene», sier Lyudmyla Kotapska, som har oppsyn med kvaliteten på produksjonen ved KOTAPSKA Bridal Couture. – Kjolene våre er kvintessensen av sensualitet, så de må være perfekte på den viktigste dagen. Så, akkurat som bruden ønsker å forestille seg at denne dagen er perfekt, gir vi henne denne perfeksjonen. Hun skal være så trygg som mulig hos oss. Fordi kjolen vår er på henne, på den måten er vi med henne på denne perfekte dagen. Det er et stort ansvar, og det er slik vi ser det.

Iryna Kotapska

Lady De Bride 

Kommer snart mer informasjon om denne produsentenMelory Weddingdresses

Kommer snart mer informasjon om denne produsenten