Kaya Nova 

I 2016 ble merkenavnet "Kaya Nova" født, da et hjemmestudio ble til en klesfabrikk som skapte brudekjoler og kveldskjoler. År for år, ettersom selskapet hadde forbedret sin syteknologi, polert den ekstraordinære stilen, forbedret personellkvalifikasjonen, utvidet produksjonen, ble selskapet gradvis til det etablissementet vi kan se i dag.

Natalya Kaynova ble forelsket i det fantastiske håndverket med å lage brudekjoler, da hun først så hele prosessen med fødselen av brudekjoler. Siden den gang har hun hatt en stor og vakker drøm i livet om å bli designer. Hun studerte forskjellige teknikker og særegenheter ved søm, dekorasjon og materialtilpasning. Etter en stund, på grunn av møysommelig arbeid, begynte utholdenhet og oppmerksomhet på detaljer bruder å henvende seg til Natalya Kaynova personlig. De ville ha en brudekjole laget av henne.

SkisseEn skisse er det første skrittet i prosessen med å lage brudekjole.

Hver brudekjole skapt av Kaya Nova-designeren er en kjole til en moderne brud som leter etter noe mer enn bare en kjole for en dag. Det er derfor det skal være komfortabelt, stilig og spesielt, samt reflektere brudens individualitet, selvfølgelig.


For øyeblikket inkluderer Kaya Nova 100 fagfolk som jobber med å lage fantastiske brudekjoler. Selskapets representanter er spredt over hele verden: Europa, Storbritannia, USA, Australia, Norge, Israel, Saudi-Arabia. Deltakelse på internasjonale utstillinger og show gir oss muligheten til å utvikle oss og bli personlig kjent med deg!


Kjolene våre er laget av naturlige stoffer og materialer, det øker komforten og kvaliteten.Alle kjolene er dekorert med håndbroderi.

Fabrikken inkluderer alle stadier av produksjonen, fra idéfødsel til implementering i livet.

Vi tilbyr også kvalitetskontroll av hvert trinn i prosessen med å lage brudekjole.Går tilbake til opprinnelsen og husker hele veien forbi, forstår vi at det ikke bare er bedriftshistorie. Det er en vellykket historie som forteller oss hvordan drømmer går i oppfyllelse.

Kaya Nova

Andreas Moskin

Andreas Moskin er revolusjonerende for den ukrainske moteindustrien.

Vi var de første i Ukraina som tilbød livstidsgaranti på en dress, gjorde en gratis rettelse, dessuten begynte en profesjonell skredder å jobbe i merkevarebutikker. 


 

Etter den legendariske italienske skreddertradisjonen, er Andreas Moskin-dresser laget av de fineste italienske stoffene med den største oppmerksomheten på hver detalj og søm. Våre naturlige stoffer gir en følelse av luksus og frihet.

Stilen til Andreas Moskin er en perfekt manifestasjon av individualitet og en universell formel for god smak. Vårt design og mulighetene for uendelige kombinasjoner er det menn har savnet for absolutt selvidentifikasjon. Vi oppfordrer våre kunder til å etterligne det beste fra italiensk kultur, og viser at ekte stil ikke krever noe engasjement.


We create the image of confidence

Andreas Moskin

Merket begynte sin historie med produksjon i Italia (byen Bologna) for 5 år siden, hvor vi faktisk fikk erfaring fra de beste spesialistene, som deretter trente våre spesialister i Ukraina. Nå har de fleste kjendisene og brudgommene i Ukraina på seg dressene våre.

 

Iryna Kotapska

Kommer snart mer informasjon om denne produsentenLady De Bride 

Kommer snart mer informasjon om denne produsentenMelory Weddingdresses

Kommer snart mer informasjon om denne produsenten